L’Ajuntament i Dya posen en marxa un servei per a ajudar les persones majors a realitzar la compra sense eixir de casa

L’Ajuntament i Dya posen en marxa un servei per a ajudar les persones majors a realitzar la compra sense eixir de casa

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, ha anunciat que l’Ajuntament d’Elx, en col·laboració amb Dya, ha posat en marxa un servei per a facilitar a les persones majors les compres de productes de primera necessitat, evitant així que hagen d’eixir de casa i amb la finalitat d’evitar el contagi del coronavirus.

“Hui mateix hem posat en marxa aquesta iniciativa per la qual els recursos de voluntariat de Dya es posen a la disposició de les persones majors i grups de risc del municipi amb la finalitat d’ajudar-los perquè no hagen d’eixir de casa, i facilitar-los així la realització de les compres d’aliments de primera necessitat, de productes d’higiene i de medicaments en farmàcies”, ha explicat el regidor.

Valera ha explicat que el personal de Dya es farà càrrec d’aquestes tasques i portarà la compra al domicili de les persones sol·licitants.

“Cal insistir que es tracta d’un servei dirigit exclusivament a majors i grups de risc”, ha apuntat el regidor, qui ha aclarit que es tracta d’un servei totalment gratuït que funcionarà tots els dies de la setmana fins al 31 de març o fins que la situació d’emergència sanitària remeta. L’horari serà de 9.30 a 19.30 hores.

Per a sol·licitar aquest servei cal trucar al telèfon 607 409 898.

“Creiem que es tracta d’una bona iniciativa per a ajudar els col·lectius més vulnerables davant aquesta crisi sanitària. I, per descomptat, insistir que parar el coronavirus és cosa de tots: Per favor, queda’t”.