L’Ajuntament no cobrarà la taxa de taules i cadires ni de mercats ambulants els dies que dure l’estat d’alarma

L’Ajuntament no cobrarà la taxa de taules i cadires ni de mercats ambulants els dies que dure l’estat d’alarma

La regidora de Gestió Tributària, Patrícia Macià, indica que, donada la situació extraordinària actual, no es cobrarà la taxa corresponent als períodes en els quals no és possible l’ocupació a causa del tancament forçós


A més, queden suspesos els terminis de pagament en voluntària de tributs i taxes fins a 15 dies després de la finalització de l’estat d’alarma


 

L’Ajuntament d’Elx no cobrarà la taxa de taules i cadires, ni la taxa de mercats ambulants, en els períodes en els quals no siga possible l’ocupació de la via pública a causa del tancament forçós per l’estat d’alarma dels establiments que paguen aquesta taxa.

“Donada la situació extraordinària que estem vivint i sobretot els establiments que han hagut de forçar el tancament davant l’estat d’alarma pel COVID-19, no es cobraran els dies que no s’han tret al carrer taules i cadires o paradetes dels mercats ambulants”, ha indicat la regidora de Gestió Financera i Tributària, Patrícia Macià.

D’altra banda, la regidora d’Obertures, Ana Arabid, ha indicat que es traslladarà des de la Regidoria aquesta instrucció perquè es comunique als establiments.

Macià ha recordat també que l’Ajuntament ha decretat la modificació del termini del pagament en període voluntari de tributs i restants ingressos de dret públic, el venciment del qual està establit dins del termini de vigència de l’estat d’alarma “a fi que aquest termini concloga 15 dies després de la finalització de la vigència d’aquest estat, i de les seues pròrrogues”.