L’Ajuntament publica un llistat de telèfons perquè la població puga contactar durant l’aïllament pel coronavirus

L’Ajuntament publica un llistat de telèfons perquè la població puga contactar durant l’aïllament pel coronavirus

L’Ajuntament ha preparat un llistat amb els principals telèfons i correus electrònics municipals amb la finalitat que la ciutadania puga contactar amb els serveis municipals durant el temps que romanga en vigor l’aïllament imposat per l’estat d’alarma per a frenar el contagi del coronavirus.

L’accés a aquesta llista de telèfons i correus pot realitzar-se a través de la portada de la web elx.es, les xarxes socials municipals o mitjançant l’enllaç https://www.elche.es/telefonos-ayuntamiento-elche/

Els telèfons seran atesos per empleats o empleades públics, tant des de dependències municipals com des dels seus propis domicilis, ja que l’Ajuntament està afavorint la implantació del teletreball per a complir amb les mesures decretades pel Govern i per a evitar l’expansió de la pandèmia.

L’Ajuntament ha facilitat que un bon nombre de treballadors i treballadores puguen continuar realitzant la seua labor des dels seus habitatges mitjançant la connexió dels seus ordinadors amb les oficines municipals.

Des de l’Ajuntament d’Elx es recorda que la major part dels tràmits municipals poden dur-se a terme a través de la web sede.elche.es.