L’alcalde d’Elx assisteix a la primera final autonòmica de Global Management Challenge promoguda per la Cambra de Comerç d’Alacant

L’alcalde d’Elx assisteix a la primera final autonòmica de Global Management Challenge promoguda per la Cambra de Comerç d’Alacant

Carlos Eduardo Arismendi i Antón Chernysh de la Universitat d’Alacant, van rebre el primer guardó de mans de la consellera d’Innovació i Universitats, Carolina Pasqual

L’última fase, en la qual es van classificar Leaderzero, UPV Investment Club i Nextstep Gen, va comptar amb la participació de set equips

La delegació i Viver d’Empreses a Elx de la Cambra de Comerç d’Alacant va acollir la primera final autonòmica a la província de la major competició d’estratègia i gestió d’empreses. Una cita a la qual va acudir l’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pasqual, el president de la Cambra de Comerç d’Alacant, Juan Riera, el rector de la UMH, Juan José Ruiz, la degana de la facultat d’ADE de la Universitat Politècnica de València, María de la Mar Marín, el sotssecretari de la Conselleria d’Economia, Natxo Costa, i el diputat provincial Juan de Dios Navarro.

En total set equips d’estudiants de les universitats de la Comunitat Valenciana van participar en la primera final autonòmica de Global Management Challenge, considerada com la major competició d’estratègia i gestió d’empreses del món basada en simulació, i que mou 25.000 alumnes de tot el món. Els equips van haver d’adoptar decisions sobre empreses fictícies amb l’objectiu d’obtindre la rendibilitat més gran dels seus negocis.

El lloc triat per a la disputa d’aquesta final va ser la seu de la Cambra de Comerç d’Elx Parc Empresarial, un lloc ideal per a emprendre, asseguraven ahir els experts que seguien de prop el comportament dels joves, que en un matí van haver de prendre totes les decisions que s’adopten en una empresa al cap de cinc trimestres.

L’equip que amb les seues decisions va obtindre el millor resultat, quant a rendibilitat empresarial, es va alçar amb el primer premi, i passarà a participar en el campionat nacional que se celebrarà a Madrid el mes vinent d’abril. Carlos Eduardo Arismendi i Antón Chernysh pertanyents a l’equip de Leaderzero de la Universitat d’Alacant, van rebre el primer guardó de mans de la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual. En segon i tercer lloc van quedar respectivament alumnes de la UPV amb Ivestment Club i Nextstep de la Universitat d’Alacant.

Per part seua, González va felicitar els guanyadors i va assenyalar que “aquesta competició és una magnífica idea i una eina per a aproximar el talent dels joves a la gestió empresarial al mateix temps que fomenta valors com el treball en equip i capacitats en els líders del futur.”