L’alcalde d’Elx recorda que aquest dilluns és un dia clau per a poder controlar el coronavirus i demana responsabilitat a tota la ciudanía

L’alcalde d’Elx recorda que aquest dilluns és un dia clau per a poder controlar el coronavirus i demana responsabilitat a tota la ciudanía

Carlos González destaca que és la primera jornada laborable sota la situació d’alarma decretada pel govern


El regidor il·licità adverteix que només s’ha d’acudir a les oficines municipals a realitzar tràmits imprescindibles i recomana efectuar les gestions a través de sede.elche.es


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, recorda que aquest dilluns és un dia clau en l’emergència sanitària, doncs és la primera jornada laborable sota la situació d’alarma, per la qual cosa apel·la a la responsabilitat ciutadana per a posar fre a l’expansió del coronavirus.

“Tots hem de tindre molt en compte que l’estat d’alarma decretat pel Govern comporta la limitació de la llibertat de circulació de les persones i únicament es podrà circular per a desplaçar-se al lloc de treball, per a adquirir productes farmacèutics o d’alimentació, per a l’assistència i cura de majors, menors, dependents i persones amb discapacitat, per a acudir a entitats financeres o centres sanitaris i per causa de força major”, indica l’alcalde.

Així mateix, afig el regidor, “han de romandre tancats al públic els locals i establiments minoristes a excepció dels d’alimentació, de begudes, de productes i béns de primera necessitat, juntament amb els expressament autoritzats per l’article 10 del Reial Decret”.

González també adverteix a tots els ciutadans i ciutadanes d’Elx que amb motiu d’aquesta situació només s’ha d’acudir a les oficines municipals a realitzar els tràmits imprescindibles. Es poden efectuar nombroses gestions per internet a través de sede.elche.es.

“Hem de seguir en tot moment les indicacions de les autoritats. Romandre a casa i aplicar rigorosament les instruccions de Sanitat és la millor manera de fer front a aquesta epidèmia”, puntualitza el responsable de l’Equip de Govern Municipal.