L’alcalde fa una crida a la ciutadania aconseguir la mobilitat zero

L’alcalde fa una crida a la ciutadania aconseguir la mobilitat zero

“Demane un esforç extraordinari, un compliment estricte als nostres veïns i veïnes del confinament com a manera de contribuir a frenar el coronavirus i baixar la pressió sobre el sistema sanitari per a tornar com més prompte millor a la normalitat”, diu Carlos González


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha fet hui una crida a la ciutadania perquè extreme el confinament i contribuir així a aconseguir la mobilitat zero, una cosa fonamental per a reduir el nombre de contagis per coronavirus.

“El Consell de Ministres celebrat de manera extraordinària ahir diumenge, va suposar l’adopció de noves mesures que venen a intensificar l’estratègia de lluita contra el coronavirus, i que suposen acostar-nos al tancament total de l’activitat. Aquesta ha quedat reduïda a pràcticament els sectors considerats com a essencials”, ha assenyalat l’alcalde qui ha afegit que “es tracta de reduir de manera dràstica la mobilitat del conjunt de la ciutadania perquè durant les dues pròximes setmanes, la nostra mobilitat siga l’equivalent a la d’un cap de setmana i, d’aquesta forma, parar la propagació de l’epidèmia i frenar la corba de contagis. D’aquesta manera estarem baixant la pressió sobre el sistema sanitari, sobre els hospitals, particularment sobre les UCI”.

González ha apuntat que, en aquest context, “la meua recomanació als il·licitans i a les il·licitanes és extremar el confinament, aconseguir la mobilitat zero, excepte aquelles activitats econòmiques declarades com a essencials i excepte els moviments personals absolutament imprescindibles. En definitiva, demane un esforç extraordinari, un compliment estricte als nostres veïns i a les nostres veïnes del confinament com a manera de contribuir a frenar el coronavirus per a tornar com més prompte millor a la normalitat“.