L’alcalde reconeix el treball de la unitat del Comandament d’Operacions Especials a la ciutat

L’alcalde reconeix el treball de la unitat del Comandament d’Operacions Especials a la ciutat

Carlos González rep en Alcaldia el comandant Ignacio Gaztañaga, a qui ha entregat una dama policromada en reconeixement pel servei prestat


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha rebut en les dependències d’Alcaldia el comandant Ignacio Gaztañaga, cap accidental de la unitat del Comandament d’Operacions Especials de l’Exèrcit (MOE) que ha tornat al municipi per a prestar vigilància amb motiu de la crisi del coronavirus.

Les actuacions s’han desenvolupat hui, principalment a les pedanies i a l’aeroport Alacant-Elx. Aquesta unitat s’encarrega de vigilar infraestructures estratègiques amb la finalitat de vetlar pel compliment de les mesures de confinament decretades per l’estat d’alarma.

Com a mostra d’agraïment pel servei prestat González li ha entregat al comandant una dama policromada. En la recepció també han estat el regidor de Seguretat i Emergències, Ramón Abad, i el cap de la Policia Local, César Zaragoza.