L’alcalde reconeix l’esforç del personal del sector d’alimentació per a garantir el subministrament dels productes de primera necessitat

L’alcalde reconeix l’esforç del personal del sector d’alimentació per a garantir el subministrament dels productes de primera necessitat

Carlos González es dirigeix per carta a les persones responsables de supermercats i cadenes d’alimentació perquè transmeten el seu agraïment, en nom de l’Ajuntament, a totes i a tots els treballadors per la seua intensa dedicació en aquests dies d’emergència a causa del coronavirus


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, s’ha dirigit per carta a cadascuna de les persones responsables de supermercats i cadenes d’alimentació del municipi per a agrair-los personalment l’esforç que estan realitzant amb la finalitat de “garantir el subministrament de productes de primera necessitat a tota la població, un factor essencial per a suportar aquests moments tan complexos per a tots”. Aquest reconeixement es fa extensiu a totes les botigues d’alimentació que en els seus respectius barris mantenen l’activitat amb gran esforç i dedicació diària.

És tranquil·litzador saber que esteu treballant sense descans perquè no falte el proveïment dels productes bàsics”, assenyala el responsable de l’Equip de Govern Municipal, per a afegir que “volguera que li transmeteres el meu agraïment a tots els treballadors i a totes les treballadores que cada dia fan possible el funcionament de la vostra empresa per a atendre les necessitats essencials de les famílies il·licitanes”.

“Trasllada la meua gratitud a tot el personal, a transportistes, a responsables de logística, a encarregats i encarregades de botiga, a l’atenció en les caixes, als llocs de venda en les diferents seccions, al personal de manteniment, de neteja, de reposició o d’administració. En definitiva, a totes i a tots els membres del gran equip humà que treballa intensament perquè no ens falte el més essencial, l’accés als béns d’alimentació i productes de primera necessitat”, precisa el regidor il·licità.

L’alcalde demana que es faça saber a tot el personal “que la ciutadania en general valora en gran manera l’esforç que estan fent i que compten amb el meu reconeixement com a alcalde i la meua més alta consideració per la seua dedicació i entrega en aquests moments crucials”.