L’alcalde de Villena dona el seu suport a la fira del calçat en IFA durant una visita a l’Ajuntament d’Elx

L’alcalde de Villena dona el seu suport a la fira del calçat en IFA durant una visita a l’Ajuntament d’Elx

El regidor il·licità, Carlos González, rep a Fulgencio Celdrán, que va acudir acompanyat d’una delegació municipal per a conéixer el funcionament d’Aigües d’Elx i de Pimesa

L’alcalde de Villena, Fulgencio Celdrán, ha mostrat el seu suport a l’organització de la fira de calçat en IFA durant una recent reunió amb el regidor il·licità, Carlos González, que va tindre lloc a l’Ajuntament d’Elx.

Celdrán considera que “és important que es tracte amb major afecte el sector del calçat i Elx té les infraestructures necessàries i les comunicacions per a poder dur a terme aquest esdeveniment”.

L’alcalde de Villena va acudir a Elx acompanyat per Paco Iniesta, regidor de Cicle Hídric de l’Aigua, Juan José Olivares, edil d’Hisenda, i tècnics municipals per a conéixer de primera mà el funcionament i l’organització de l’empresa mixta municipal Aigües d’Elx, que fa més de 20 anys que gestiona el subministrament d’aigua a la ciutat il·licitana.

L’Ajuntament de Villena ha de renovar la licitació del servei d’aigua potable de la ciutat i, segons Celdrán, el model de gestió d’Elx “és una via interessant que volíem conéixer abans de la nova licitació, ja que permet un control més directe del servei i alhora permet una major agilitat per a qualsevol tràmit”.

Així mateix, durant la visita institucional els representants de l’Ajuntament de Villena van mantindre una reunió amb responsables de l’empresa municipal Pimesa, dedicada a la gestió de sòl i a actuacions relacionades amb el desenvolupament urbanístic, la promoció d’immobles i la gestió de serveis de mobilitat, amb la finalitat de conéixer el seu funcionament, que fa més àgils els processos burocràtics i els beneficis dels quals reverteixen en la millora de serveis públics.