L’operació d’asfaltat arriba a la vereda de Crevillent amb una inversió de 70.000 euros

L’operació d’asfaltat arriba a la vereda de Crevillent amb una inversió de 70.000 euros

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, i l’edil de Pedanies, Vicente Alberola, visiten les obres per a comprovar el seu estat actual

Les labors d’asfaltat s’intensificaran al voltant del carrer Capità Antonio Mena, el Poliesportiu del Pla, el camí de Montfort i la vereda de Sant Vicent (Perleta), entre altres

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, ha visitat juntament amb l’edil de Pedanies, Vicente Alberola, les obres que s’estan realitzant en la vereda de Crevillent per a comprovar el seu estat actual. Una actuació amb una inversió de 70.000 euros per part de l’Ajuntament d’Elx

Segons ha indicat Díez, també s’estan realitzant obres en el nucli urbà des de la setmana passada, com en la zona del Toscar, el camí del Pantà entre l’avinguda del Ferrocarril i la Ronda Nord, així com el carril de servei d’accés a Renfe. Així mateix, l’edil ha assenyalat que “es procedirà a intensificar les labors d’asfalt al voltant del carrer Capità Antonio Mena, el Poliesportiu del Pla, el camí de Monfort i la vereda de Sant Vicent (Perleta), entre altres actuacions”. Tal com ha explicat Díez, s’invertiran més de 5 milions d’euros en asfalt tant en el nucli urbà com en pedanies.

Per part seua, Alberola ha assenyalat estar satisfet amb l’actuació, ja que, segons ha explicat, “és un camí molt freqüentat pels veïns i entrellaça la carretera de Lleó amb la carretera de Dolores, a més de comptar amb la infraestructura d’un pont que estava en un estat que necessitava una posada a punt”.