Mariano Varela presideix el Consell Municipal de les Dones per a la Igualtat de Gènere

Mariano Varela presideix el Consell Municipal de les Dones per a la Igualtat de Gènere

El regidor d’Igualtat, Mariano Valera, ha presidit el Consell Municipal de les Dones per a la Igualtat de Gènere en el qual s’ha donat compte de totes les activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Així mateix, en la reunió s’ha exposat el punt en què es troba l’elaboració del II Pla d’Igualtat per a la Ciutadania, l’esborrany de la qual s’està ultimant per a remetre’l a la Comissió d’Igualtat abans de la seua aprovació pel Ple Municipal.

Un altre dels assumptes tractats ha sigut l’organització d’una convivència en la qual partipen totes les entitats que formen part del Consell de la Dona amb l’objectiu de fer un coworking, amb la finalitzar d’enfortir el treball en xarxa.