Mes de 50 participants en la XI Trobada de Dones per la Pau

Mes de 50 participants en la XI Trobada de Dones per la Pau

S’ha celebrat en el pavelló esportiu de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMHE) la XI Trobada de Dones per La Pau organitzat per la Policia Local d’Elx en col·laboració amb Casa de la Dona. Més de 50 dones han participat en una nova edició d’aquesta trobada, on reben classes bàsiques de defensa personal impartides per una agent de la Policia Local experta en arts marcials.

El regidor de Seguretat, Ramón Abad, que ha assistit a l’inici de la jornada, ha agraït a la Policia Local d’Elx l’esforç que realitza diàriament per garantir la seguretat i convivència de les dones, així com l’organització d’aquesta mena d’activitats en el marc de la funció social del cos policial.