Mobilitat redueix la freqüència del bus urbà després de la paralització de les activitats no essencials

Mobilitat redueix la freqüència del bus urbà després de la paralització de les activitats no essencials

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha explicat que “després de la paralització de les activitats no essencials, el servei de transport urbà es reduirà per a ajustar-se a la baixa demanda prevista a partir del dilluns”.

Díez ha assenyalat que “l’oferta de transport públic ja havia disminuït des que va ser decretat l’estat d’alarma, però ara hi haurà menys autobusos en circulació, malgrat que es garanteix una freqüència d’entre quinze i vint minuts de pas per a aquelles persones que es vegen obligades a fer ús del servei”.

La regidora de Mobilitat ha recordat que “aquesta mesura se suma a l’eliminació del pagament en metàl·lic dins del bus i a les mesures de protecció dels conductors i de les conductores, entre les quals s’inclou la instal·lació d’una mampara en tots els vehicles de la flota”.

“A més, cal recordar que des de la setmana passada ja s’havien retallat els serveis de bus a pedanies, segons les recomanacions de la Generalitat Valenciana” ha afegit Esther Díez.