Recomanacions culturals: molt d’art i una mica de música

Recomanacions culturals: molt d’art i una mica de música
Una visita virtual a l’exposició “Indestructibles”

La Sala d’Exposicions de la Llotja Medieval va inaugurar el passat 5 de març la magnífica exposició de fotoperiodisme “Indestructibles”, amb fotografies del reporter gràfic Alfons Rodríguez i textos del periodista Xavier Aldekoa, organitzada per les regidories de Cooperació i Cultura de l’Ajuntament d’Elx.

Les mesures preventives sobre la pandèmia de Covid-19 han obligat a tancar la sala i, probablement, no et va donar temps a veure aquesta interessant iniciativa, on es compten les complexes vivències personals d’11 joves d’Àfrica, amb històries que atresoren un important missatge de resiliència i esperança de futur per a un continent on la vida és sovint molt difícil.

Com no ens agradaria que et quedares sense conéixer aquesta proposta, et recomanem que visites la web del projecte: www.indestructiblesafrica.org

Una mica d’art contemporani és molt

Si t’agrada l’art contemporani el Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya t’ofereix un recorregut virtual per les activitats realitzades en el seu espai expositiu de Tabacalera a Madrid. Només has d’entrar des d’ací: https://www.promociondelarte.com/tabacalera/virtual.php

Seguim amb la passió per la bellesa

El Museu del Prado i la Fundació Telefònica posen a la disposició de la ciutadania una interessant oferta de cursos relacionats amb la Història de l’Art i altres tipus de coneixements, com les noves tecnologies de la informació. Els dedicats, per exemple, a Velázquez o El Bosco són gratuïts i molt recomanables.

Ací teniu l’enllaç: https://miriadax.net/es/home

Tita et convida

El Museu Nacional Thyssen-Bornemisza té també una àmplia oferta de cursos formatius, així com de continguts digitals i educatius.
Es pot accedir des d’ací: https://www.museothyssen.org/educacion

La residència de la Dama d’Elx educa

El Museu Arqueològic Nacional compta amb una plataforma virtual de continguts pensada perquè els seus fons puguen usar-se com a eines d’aprenentatge en l’àmbit educatiu. Es pot accedir des d’ací: https://manaulavirtual.es/

I, finalment, per a passar una bona estona, una mescla de rock i riures

I, també, una mica de música i entreteniment per mitjà de les ofertes que ens arriben des d’algunes promotores culturals privades.

Ací us deixem alguns enllaços per si són del vostre interés:

http://www.calleunderground.es/
http://www.facebook.com/calleunder
http://www.twitter.com/calleunder
http://www.youtube.com/calleunderground
https://open.spotify.com/playlist/4pifvwfkxrwq4zbtctafx1
http://instagram.com/calleunder