El regidor de Seguretat lamenta que continue havent-hi gent que incompleix les normes de l’estat d’alarma

El regidor de Seguretat lamenta que continue havent-hi gent que incompleix les normes de l’estat d’alarma

Ramón Abad fa una crida “a la responsabilitat col·lectiva i al civisme perquè entre tots i totes siguem capaços de parar aquesta pandèmia que està causant molt mal i moltes víctimes”


 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha lamentat que una xicoteta part de la ciutadania estiga incomplint amb les normes derivades de l’estat d’alarma, posant en risc la seua salut i la de la resta de la població en el moment tan complicat que estem travessant.

 

 

“Com he dit dies arrere, la majoria d’il·licitans i d’il·licitanes estan complint de manera responsable amb les ordres derivades de l’estat d’alarma. No obstant això, una vegada més hem de lamentar un nombre massa alt de persones que, de manera irresponsable i insolidària, estan posant en perill les vides d’altres persones”, ha assenyalat Ramón Abad, qui ha dit que ahir un total de 288 persones van ser sancionades per incomplir amb les obligacions de l’estat d’alarma. A més, va ser clausurat un establiment i es va procedir a la detenció de tres persones per inclumplir les normes i resistir-se als agents de l’autoritat”.

“És importantíssim complir amb l’obligació de quedar-nos a casa i només eixir-ne per a allò que siga absolutament imprescindible. No val eixir a comprar quatre vegades al dia o passejar a les mascotes durant llarg temps i recórrer distàncies molt llargues. Faig una crida a la responsabilitat col·lectiva i al civisme ciutadà perquè entre totes i tots siguem capaços de parar aquesta pandèmia que està causant molt mal.