El regidor de Seguretat recorda que eixir de casa comporta un risc per a qui ho fa, però també per a la resta de la població

El regidor de Seguretat recorda que eixir de casa comporta un risc per a qui ho fa, però també per a la resta de la població

Ramón Abad agraeix el comportament de la gran majoria dels il·licitans i il·licitanes, però lamenta que la Policia Local i La Policia Nacional es vegen obligats a continuar sancionant a qui incompleix les normes de l’estat d’alarma


Ahir dilluns es van interposar 249 denúncies, es van tancar dos establiments no autoritzats i va haver-hi dues detencions


El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha fet balanç de les intervencions que la Policia Local i la Policia Nacional van dur a terme ahir per incompliment de les normes derivades del decret d’estat d’alarma.

Tal com ha explicat Abad, ahir dilluns es van interposar 249 denúncies, es van tancar dos establiments no autoritzats i va haver-hi dues detencions.

 

 

“Les forces i cossos de seguretat de l’Estat continuen duent a terme labors de vigilància al nostre municipi  perquè es complisquen les obligacions de l’estat d’alarma”, ha explicat el responsable municipal de Seguretat, qui ha afegit que “Policia Nacional i Policia Local estan posant especial èmfasi en aquests dies en el control dels polígons industrials del municipi, Elx Parc Empresarial i Polígon de Carrús. També s’han intesificado els controls a les principals avingudes i places del nucli urbà i les pedanies”.

Abad ha reiterat a la ciutadania la importància de romandre en les seues llars: “És una qüestió vital que complim amb les nostres obligacions i ens quedem a casa i que només dalgamos per al que és absolutament imprescindible”.

El regidor ha destacat que “encara que la gran majoria d’il·licitans i il·licitanes estan complint d’una manera responsable les seues obligacions, lamentablement cal manifestar que un important nombre de persones està decidint, pel seu compte i risc, saltar-se les normes, amb el perill que això comporta per a elles i per a la resta de la població”.