Torna el concurs SuperXef Sènior a Elx

Torna el concurs SuperXef Sènior a Elx

La Regidoria de Majors, Dialprix i xefs il·licitans/es han col·laborat per a posar en marxa la IV edició del Concurs de Gastronomia per a Persones Majors que tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Hostaleria

La Regidoria de Majors en col·laboració amb Dialprix i els reconeguts xefs: Susi Díaz (La Finca), Tomás López (Mestizaje), Patricia Sanz (L’Atelier de Patricia), José
Galera (El Antojito Ilicitano), Adrián Aliaga (Martino), Noelia Pascual (Cachito), Fran Castell (Confiteria Castell) i Odón Martínez (El Granaíno) han fet possible que SuperXef Sènior torne un any més a Elx.

Puri Vives, regidora de Majors; Chema Garcia Díaz, fill de Susi Díaz (La Finca); Tomás López, xef del restaurant Mestissatge i Rosa Campello, representant de Dialprix han presentat la IV edició del Concurs de Gastronomia per a Persones Majors que tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Hostaleria.

La fase del concurs serà els dies 19, 20 i 21 de maig on les persones majors tindran l’oportunitat de sorprendre el jurat amb les seues preparacions culinàries. La fase final se celebrarà el 4 de juny on es coneixeran els guanyadors i/o guanyadores i els seus premis, els quals la regidora ha volgut deixar en incògnita.

Tant Chema García com Tomás López estan d’acord que la gent que concursa sol sorprendre’ls, ja que en moltes ocasions fusionen el menjar tradicional amb una altra mena de gastronomia més exòtica com l’àrab, per exemple. A més els serveix com un gran aprenentatge, així ho ha acceptat López, considerant el concurs com una gran experiència i oportunitat per a totes i tots.

De la mateixa manera Rosa Campello ha agraït la confiança depositada en el supermercat Dialprix, que serà l’encarregat de proveir al concurs amb els productes alimentosos que siguen necessaris.

Les persones interessades podran inscriure’s a partir del 10 de març fins al 30 de març dirigint-se a l’OMAC del municipi il·licità.

La regidora de l’àrea ha convidat totes les persones majors del municipi a apuntar-se al concurs i ha ressaltat que també poden inscriure’s juntament amb algun familiar o amb alguna amistat que els servisca d’auxiliar de cuina. Així mateix recorda que les bases estaran penjades en la pàgina web de l’ajuntament i que si sorgeix qualsevol dubte podran acostar-se a la Regidoria per a aclarir-les.