Tornen les Olimpíades de la Fe a la pista d’atletisme Manolo Jaén

Tornen les Olimpíades de la Fe a la pista d’atletisme Manolo Jaén

L’esdeveniment, que l’any passat va congregar més de tres centenars de persones, és la proposta lúdico esportiva no competitiva per al dissabte 7 de març, organitzada per la Casa del Pare i Free, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports del Consistori il·licità i la Federació d’Esglésies Evangelistas d’Elx.

Vicente Alberola, regidor d’Esports, ha presentat l’esdeveniment acompanyat pels organitzadors, Antonio Hurtado i Marcos Martínez, en una cita que, com ha dit el regidor, s’està convertint “en un clàssic” del calendari esportiu de la ciutat.

Hurtado, que ha convidat tothom a ser partícip, ha manifestat que les activitats proposades per a la jornada doten a petits i grans de “força, empatia, hàbits saludables i una injecció de vida”. Marcos, d’altra banda, ha agraït a l’Ajuntament la infraestructura facilitada i destacat els objectius de l’Olimpíada: “Trencar amb el sedentarisme i potenciar el civisme mitjançant la convivència i el diàleg per a fer d’Elx una ciutat gran, pròspera i de bon viure”.