Carlos González: “L’entrada en la Fase 1 és un pas avant que significa que l’esforç realitzat ha servit”

Carlos González: “L’entrada en la Fase 1 és un pas avant que significa que l’esforç realitzat ha servit”

L’alcalde d’Elx alerta que el virus continua sent una amenaça i demana extremar les mesures de prevenció


L’alcalde d’Elx, Carlos González, qualifica com “un pas avant”, l’entrada de la ciutat en la Fase 1 de la desescalada autoritzada aquesta vesprada pel Govern, però demana responsabilitat i extremar les mesures de prevenció perquè el virus segueix actiu.

“És una bona notícia per a la ciutat pel que representa des del punt de vista anímic després de dos mesos d’estricte confinament i pel que comporta des de l’òptica socioeconòmica per a bona part de la nostra economia, ansiosa per retornar a l’activitat. És un pas avant que significa que l’esforç realitzat ha servit”, ha assenyalat el responsable de l’Equip de Govern només conéixer la notícia.

No obstant això, González adverteix que “no podem perdre la perspectiva, perquè el virus continua sent una amenaça per a la salut. Per això, insistisc en la importància que té que ara en aquesta nova fase extremem les mesures de prevenció, la higiene individual i col·lectiva, la distància interpersonal i el distanciament social. Només mitjançant la responsabilitat individual i la disciplina social podrem continuar avançant fase a fase cap a la normalitat”.

La Fase 1 permet, entre altres coses, més desplaçaments, reunions de familiars i d’amistats de fins a 10 persones a l’aire lliure o a domicilis i obertura de terrasses en restaurants amb una ocupació màxima del 50%, a més de centres de culte amb un terç del seu aforament.