L’Ajuntament d’Elx s’adhereix als 10 dies de dol per les persones mortes a causa del coronavirus

L’Ajuntament d’Elx s’adhereix als 10 dies de dol per les persones mortes a causa del coronavirus

L’alcalde i els portaveus dels grups polítics municipals guarden un minut de silenci a la plaça de Baix


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i els portaveus dels diferents grups polítics municipals han guardat aquest matí un minut de silenci a la plaça de Baix “com a manera de mostrar el duel col·lectiu, el dolor de la societat espanyola pel terrible colp que ha suposat per a tantes famílies l’epidèmia del coronavirus”, segons ha manifestat el responsable de l’Equip de Govern.

“L’Ajuntament d’Elx ha volgut sumar-se a aquesta manifestació de dol no sols mantenint les banderes a mitja asta, sinó també evidenciant la solidaritat del consistori amb les famílies de les persones mortes amb aquest senzill acte en el qual les i els portaveus municipals i jo com a alcalde manifestem aquest dolor col·lectiu. Per tant, l’Ajuntament d’Elx s’adhereix als deu dies de dol de la societat espanyola decretats pel Govern com a manera d’expressar el nostre pesar per les 27.000 víctimes que s’han produït a Espanya i per les 22 que han mort als nostres dos departaments de salut”, ha expressat l’alcalde.