Les obres de l’IES núm. 11 “Periodista Vicente Verdú” s’iniciaran a principis de juliol

Les obres de l’IES núm. 11 “Periodista Vicente Verdú” s’iniciaran a principis de juliol

Carlos González informa que l’adjudicació definitiva de les obres va tindre lloc el passat 8 de maig


El projecte contempla la creació de 24 unitats de secundària, huit de batxillerat i dos nous cicles formatius de la família d’Alimentació, de manera que es millora l’oferta formativa de l’FP a Elx


L’alcalde, Carlos González, ha anunciat que el passat 8 de maig va tindre lloc l’adjudicació definitiva de l’IES núm. 11 “Periodista Vicente Verdú”, tal com apareix en la Plataforma de Contractació.

“Amb aquesta adjudicació definitiva estem a les portes que es puguen iniciar les obres de l’Institut Vicente Verdú”, ha assenyalat l’alcalde, qui ha aclarit que, després de formalització del contracte, previst per a finals d’aquest mes, es procedirà a l’acta de replanteig i a l’inici dels treballs, que podria tindre lloc al començament de juliol.

“Aquesta és, sens dubte, una de les obres més importants per a la ciutat dins del pla Edificant i veiem amb satisfacció el grau d’avanç que està experimentant”, ha assenyalat González.

Cal recordar que les obres s’han adjudicat per més d’11 milions d’euros a l’empresa Vialterra que té una àmplia trajectòria en la construcció de centres educatius.

L’IES 11 ‘Periodista Vicente Verdú’, situat a l’entorn del Pla Nou, evitarà molts desplaçaments d’alumnes a altres zones de la ciutat. A més, desbloquejarà la situació en la qual es troben altres centres educatius de secundària, i permetrà l’eliminació dels barracons de la Torreta.

El projecte de l’IES ‘Periodista Vicente Verdú’ contempla la creació de 24 unitats de secundària, huit de batxillerat i dos nous cicles formatius de la família d’Alimentació: un cicle mitjà en Rebosteria i Confiteria i un cicle de grau superior en Processos i Qualitat de la Indústria Alimentària.