Carlos González: “La pandèmia ens obliga a redefinir objectius i prioritats”

Carlos González: “La pandèmia ens obliga a redefinir objectius i prioritats”

L’alcalde assegura en l’aniversari de la seua presa de possessió que malgrat la Covid-19 “continuem treballant amb determinació per a fer d’Elx una ciutat més justa i pròspera”


L’alcalde d’Elx, Carlos González, assenyala en el primer aniversari de la seua presa de possessió com a responsable de l’Equip de Govern Municipal, que es compleix el 15 de juny, que “la pandèmia ens obliga a redefinir objectius i prioritats, però continuem treballant amb determinació per a fer d’Elx una ciutat més justa i pròspera”.

“Hui fa un any que es va constituir la Corporació Municipal i que vaig prendre possessió com a alcalde de la ciutat. Per tant és un dia carregat de simbolisme. Des de llavors he encapçalat un govern municipal bolcat en quatre objectius essencials: promoure un creixement econòmic sostenible, lluitar contra la desigualtat, modernitzar els serveis públics i també invertir en la renovació de l’espai i dels equipaments col·lectius, als barris i pedanies que conformen la nostra ciutat”, assegura Carlos González.

El responsable de l’Equip de Govern afig que “la pandèmia ha suposat un gir brusc en els nostres plantejaments, perquè no sols han condicionat el nostre treball des de fa més de tres mesos, sinó que ens obliga a redefinir objectius i prioritats”.

“A manera de conclusió, malgrat que la pandèmia ens ha forçat a convertir en prioritat l’emergència social i la reactivació econòmica, continuem treballant amb determinació per a fer d’Elx una ciutat més justa i pròspera, una ciutat oberta, moderna i tolerant, en la qual les persones, la seua qualitat de vida, la seua dignitat i la seua felicitat siguen el realment important”, expressa el regidor il·licità.