Fase 2. Obertura de les piscines cobertes.

Fase 2. Obertura de les piscines cobertes.
El dilluns, 1 de juny de 2020, la ciutat d’Elx passarà a la Fase 2 del pla de desescalada. En aquesta fase es procedirà a l’obertura de les piscines cobertes de Carrús, el Pla i la piscina coberta del pavelló Esperanza Lag, a la qual només podran accedir les i els nadadors d’elit dels clubs federats.
Es podrà accedir a la piscina prèvia reserva a través de la pàgina web elche.es seguint els següents passos:
1. WWW.ELCHE.ES
2. Àrees: ESPORTS
3. GESTIÓ D’USUARIS (enllaços)
4. Introduir USUARI i CONTRASENYA (si no en té, ha de registrar-se en les taquilles de les piscines cobertes. Aquest procés es podrà realitzar de manera puntual via telefònica 966658124 de 8 h a 14 h)
5. Una vegada dins del seu accés ha de clicar RESERVA D’ESPAIS
6. Seleccionar la icona RESERVA CARRER PISCINA
7. Triar-ne una DATA
8. Seleccionar la PISCINA, CARRER I HORARI (requadre verd)
9. Clicar RESERVAR
10. Clicar CONFIRMAR LA COMPRA (el pagament de l’ús de la reserva es realitzarà en la taquilla de la piscina seleccionada, ja siga a través del descompte d’un bo o del pagament d’un bany solt, que equival a 3,05 €)
• Únicament es podran realitzar 2 reserves en la mateixa setmana, de dilluns a divendres i en les franges horàries lliures.
• No obstant això, la Regidoria d’Esports podrà modificar aquests terminis sempre que no suposen un perjudici per a l’usuari, amb la finalitat de prestar el millor servei.

En els següents enllaços es podran descarregar els protocols preparats per a la piscina coberta de Carrús i per a la del Pla.