La biblioteca Aurelià Ibarra del centre polivalent de Carrús obri a partir del dilluns 15 amb cita prèvia

La biblioteca Aurelià Ibarra del centre polivalent de Carrús obri a partir del dilluns 15 amb cita prèvia

Els serveis que s’ofereixen són préstecs i devolucions, altes de persones usuàries i informació bibliogràfica


 

La biblioteca Aurelià Ibarra, situada al centre social polivalent de Carrús, obri a partir del dilluns 15 de juny de 09.00 a 13.30 hores, de dilluns a divendres, amb cita prèvia trucant al telèfon 966 658 117 o enviant un correu a biblioteca.carrus@elche.es.

Les cites es donaran cada 10 minuts des de l’hora d’obertura fins a la de tancament. Les condicions d’obertura estan determinades per les limitacions de la fase de la Covid-19 i les pròpies del centre social en el qual està situada la biblioteca, que encara no permet ni la permanència ni la deambulació per aquest, per la qual cosa no es podrà llegir a la sala ni utilitzar els ordinadors d’ús públic.

Els serveis previstos són préstecs i devolucions, altes de persones usuàries i informació bibliogràfica. En el cas que les persones usuàries desitgen emportar-se algun llibre se’ls preguntarà pel títol o referència amb la finalitat de tindre’l preparat quan arribe a la seua cita.

El personal de biblioteques prendrà la cita i entregarà una llista en la consergeria del centre, on es comprovaran els noms abans de permetre l’entrada. En el cas que alguna persona arribe sense cita prèvia, des de la pròpia consergeria se li demanarà que cride a la biblioteca perquè li assignen el torn.

Les biblioteques i les sales infantils romandran tancades, així com els lavabos, però es permetran devolucions de llibres infantils a la sala d’adults.