La màquina d’aire condicionat i calefacció arriba al Gran Teatre d’Elx

La màquina d’aire condicionat i calefacció arriba al Gran Teatre d’Elx

La regidora de Cultura, Marga Antón, destaca que “amb aquesta actuació, que ronda els 80.000 euros, l’Equip de Govern vol renovar les instal·lacions de l’espai cultural per a oferir un millor servei a les persones usuàries”


Antón recorda que l’obra compta amb un gran procés d’envergadura, per la qual cosa, segons el que es preveu, estarà acabada per a finals de juliol


 

La màquina d’aire condicionat i calefacció ha arribat aquest matí al Gran Teatre d’Elx. L’Ajuntament ha iniciat la renovació de la instal·lació d’aquest sistema amb una inversió que ronda els 80.000 euros. La regidora de Cultura, Marga Antón, ha comunicat que “amb aquesta actuació l’Equip de Govern vol renovar les instal·lacions del teatre per a oferir un millor servei a les persones usuàries”. No obstant això, Antón ha recordat que l’obra compta amb un procés de gran envergadura, per la qual cosa, segons el que es preveu, estarà acabada per a finals de juliol.