La Mitja Marató Ciutat d’Elx es manté per al 18 d’octubre

La Mitja Marató Ciutat d’Elx es manté per al 18 d’octubre

WorldAthletics, organització a la qual es pertanyerà a partir de setembre, està treballant ja en l’elaboració d’un protocol per a les carreres, condicionat al fet que s’autoritze per part de les diferents administracions


El regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha informat que comité organitzador de la Mitja Marató Ciutat d’Elx, compost per l’Ajuntament d’Elx i el Club Atletisme Decatló, ha decidit mantindre la data del 18 d’octubre per a la celebració de la prova, que es va ajornar amb motiu de la crisi del covid-19.

WorldAthletics, organització a la qual es pertanyerà a partir de setembre, està treballant ja en l’elaboració d’un protocol per a les carreres, condicionat al fet que s’autoritze per part de les diferents administracions. Al seu torn, es coneix que la Federació Internacional treballa en això amb l’Institut Internacional de Medicina de Carrera i diferents experts i expertes que inclouen l’OMS i a representants mèdics d’altres federacions com el ciclisme, esquí, triatló o rem.

Els i les participants inscrits en aquesta edició, han quedat automàticament inscrits per al 18 d’octubre de 2020. Qui per diversos motius no puga realitzar la prova en aquestes dates, podrà a través de la web, sol·licitar el canvi de la seua inscripció per a la 49 edició, que se celebrarà el 14 de març de 2021 o la seua devolució.

  • Contacte:

info@mediamaratonelche.com

  • Inscripcions en:

www.mitjamaratoelx.com