L’Ajuntament d’Elx impulsa tallers, marxes i activitats en línia per al mes de juliol

L’Ajuntament d’Elx impulsa tallers, marxes i activitats en línia per al mes de juliol

El programa gratuït de la Regidoria de Drets Socials està dirigit a persones majors de 18 anys i les persones interessades podran realitzar la seua inscripció des del 16 fins al 25 de juny


El regidor de l’àrea, Mariano Valera, explica que “amb aquesta iniciativa pretenem potenciar el desenvolupament personal i la integració social de les persones participants, sobretot en aquests moments de crisi sanitària”


El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, ha anunciat que des del seu departament i a través del Servei de Dinamització Comunitària Elx Conviu s’han programat, per primera vegada, una sèrie d’activitats durant el mes de juliol dirigides a persones majors de 18 anys. Tallers, marxes per la ciutat i activitats en línia seran l’entreteniment de moltes persones aquest estiu. El regidor ha explicat que “amb aquesta iniciativa pretenem potenciar el desenvolupament personal i la integració social de les persones participants, sobretot en aquests moments de crisi sanitària en la qual ens trobem”.

Valera ha incidit en què “aquestes activitats són una gran oportunitat per a fomentar les relacions socials amb la finalitat d’ajudar-nos”.

La programació es desenvoluparà des del 6 fins al 30 de juliol. Segons ha informat el regidor les persones interessats podran realitzar la seua inscripció des de demà fins al 25 de juny enviant un formulari d’inscripció, descarregat des de la web de l’Ajuntament, al correu elcheconvive@elx.es.

Valera ha assenyalat que els tallers es realitzaran en espais oberts amb aforament limitat d’entre 50 a 60 persones. Entre els tallers destaquen gimnàstica, balls individuals, ioga, pintura a l’aire lliure i zumba. A més, cada persona podrà triar un màxim de dues activitats, igual que en les marxes. En aquesta última activitat l’edil ha explicat que es realitzaran durant els quatre dilluns que dure la programació i constaran de dues rutes diferents. D’una banda, el senderisme urbà i, per un altre, la ruta botànica amb aforament de 20 persones cadascuna.

Quant a les activitats en línia (gimnàstica, ioga, balls de saló i eines psicològiques), el regidor ha destacat que per a realitzar-les no es necessita inscripció ja que tots els dilluns es penjarà un vídeo de cadascuna de les classes esmentades perquè es puguen visualitzar per totes les persones interessades les vegades que desitgen en la web municipal i en el compte de Facebook d’Elxconviu.

Valera ha recordat que aquests tallers es desenvoluparan amb les mesures necessàries de prevenció i precaució vigents per la pandèmia de la Covid-19 i cada persona seleccionada haurà de portar a les classes presencials els seus propis recursos com les estoretes o el material de pintura.

Termini de sol·licitud de la bonificació de l’aigua i del clavegueram

L’edil de Drets Socials ha informat que s’ha ampliat el termini per a sol·licitar les ajudes municipals al pagament de l’aigua i del clavegueram. Valera ha recordat que al principi era fins a aquest divendres, 19 de juny, però s’ha ampliat fins al 15 de juliol. Valera ha explicat que les persones interessades podran realitzar la sol·licitud a través de l’oficina tramitadora d’ajudes, posada en marxa a partir del dilluns 15.