L’Ajuntament inicia l’obertura de jocs infantils després de la seua desinfecció

L’Ajuntament inicia l’obertura de jocs infantils després de la seua desinfecció

El regidor de Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez, incideix en la necessitat que es complisquen les normes bàsiques d’higiene de mans, d’ús de màscares i de distància social per a evitar contagis


Les zones no es podran utilitzar fins a hagen sigut desinfectades i la Policia Local procedisca a la retirada de les cintes que els delimiten


L’objectiu és que la totalitat de les 150 zones de jocs infantils i cal·listènia estiguen obertes a finals d’aquesta setmana


 

El regidor de Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez, ha anunciat que des de hui, dilluns 15 de juny, s’obriran gradualment els jocs infantils en espais públics de barris i pedanies.

Tal com ha explicat l’edil “des de la setmana passada el servei municipal de neteja URBASER i el servei de Manteniment de Parcs i Jardins estan treballant en la desinfecció i neteja dels jocs i mobiliari urbà. En la mesura en què s’haja produït aquesta neteja, la Policia Local retirarà les cintes de seguretat per a permetre el seu ús”.

D’aquesta manera, entre hui i demà entraran en servei els jocs infantils de les principals places i parcs, i de cara al final de la setmana el regidor espera que el 100% es podran utilitzar.

 

 

Héctor Díez ha fet una crida a la ciutadania perquè complisca estrictament les normes sanitàries a l’hora de fer ús d’aquestes instal·lacions amb l’objectiu d’evitar contagis.

“Hem d’esperar que la Policia Local retire les cintes, l’absència de cintes de seguretat és el factor que garanteix que han sigut desinfectats. Una vegada estiguen en servei seran desinfectats periòdicament, malgrat això, la ciutadania no han de relaxar-se quant a les recomanacions sanitàries: Mantindre el distanciament social, l’ús de la màscara i una higiene de mans intensiva, són imprescindibles per a gaudir amb seguretat dels nostres espais públics”.

L’edil ha recordat que el municipi d’Elx compta amb 150 ubicacions de jocs infantils i cal·listènia i més de 2.000 unitats d’aparells, per la qual cosa és impossible dur a terme la desinfecció diària de totes, per això, “és fonamental la responsabilitat individual i complir amb les normes establides per a evitar que es produïsquen contagis”.