L’alcalde d’Elx demana extremar la precaució davant la major obertura que suposa l’entrada en la Fase 3 de la desescalada a partir del dilluns

L’alcalde d’Elx demana extremar la precaució davant la major obertura que suposa l’entrada en la Fase 3 de la desescalada a partir del dilluns

Carlos González destaca la mobilitat interprovincial en la Comunitat i l’ampliació d’aforaments, “molt important per a impulsar l’activitat, especialment en el sector de l’hostaleria”


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, demana extremar la precaució davant l’entrada de la Comunitat Valenciana en la Fase 3 de la desescalada a partir del pròxim dilluns i destaca el major grau d’obertura econòmica i social, la mobilitat interprovincial i l’ampliació dels aforaments, “una mesura molt important per a impulsar l’activitat, especialment en el sector de l’hostaleria”.

“Passar a la Fase 3 és una magnífica notícia per a Elx perquè des del punt de vista sanitari significa que la pandèmia Covid-19 està baix control i que tenim xifres de contagi realment baixes”, assenyala el responsable de l’Equip de Govern Municipal.

 

 

“Des del punt de vista social, la Fase 3 comporta fonamentalment un major grau d’obertura a les relacions personals, familiars i socials. Des de l’econòmic, representa d’una part la possibilitat de la mobilitat interprovincial dins de la nostra comunitat autònoma i, al mateix temps, comporta, fonamentalment per al sector de l’hostaleria, l’ampliació dels aforaments, una mesura molt important per a aquest sector”, destaca González.

L’alcalde il·licità posa també l’accent en “la importància que té en aquesta fase de major obertura que extremem les mesures de precaució. Ara és encara més important per a evitar la propagació del virus, que siguem capaços de mantindre la disciplina en el que té a veure amb les mesures d’higiene individual i col·lectiva i amb aspectes com l’ús de les màscares i el distanciament social. Només mitjançant la prevenció i amb precaució podrem continuar avançant cap a la nova normalitat i al mateix temps contindre l’epidèmia i dur a terme la nostra activitat amb la màxima normalitat”.