L’oficina de turisme reobri hui les seues portes adaptant els seus serveis a la normativa de protecció enfront de la Covid-19

L’oficina de turisme reobri hui les seues portes adaptant els seus serveis a la normativa de protecció enfront de la Covid-19

El regidor de Turisme, Carles Molina, destaca la substitució dels fullets sobre els llocs d’interés i rutes turístiques de la ciutat per accés a codis QR en els telèfons intel·ligents


El regidor també subratlla l’ús de màscares, la col·locació de dispensadors de gel hidroalcohólico, el límit d’aforament, així com la instal·lació de mampares i un dispositiu de control de temperatura


Coincidint amb l’entrada de la Comunitat Valenciana a la Fase 3 de la desescalada, l’oficina de turisme de l’Ajuntament d’Elx ha reobert les seues portes després de tres mesos tancada a causa de la pandèmia de la Covid-19. El regidor de Turisme, Carles Molina, ha explicat que “per a preservar la seguretat sanitària tant de les persones treballadores com de les usuàries, s’han posat en marxa diferents mesures de protecció i s’ha adaptat el servei a la nova normativa”. Molina ha informat d’algunes mesures fixades com la substitució dels fullets sobre els llocs d’interés i rutes turístiques de la ciutat per accés a codis QR en els telèfons intel·ligents.

L’edil també ha destacat com a necessari l’ús de màscares i ha informat de la col·locació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada, el límit d’aforament, així com de la instal·lació de mampares als taulells d’atenció al públic i d’un dispositiu de control de temperatura.

A més, s’han col·locat marques en el sòl per a senyalitzar les posicions tenint en compte la distància de seguretat recomanada de dos metres, i també es compta amb cartells explicatius amb les normes a seguir per a garantir la seguretat tant de les persones que treballen a l’oficina com de les que la visiten.

Molina ha assenyalat que “aquest és un pas important per a la ciutat, perquè ve a contribuir a la seua nova normalitat i a posar a la disposició de les i dels visitants un important recurs turístic i informatiu”.

D’aquesta manera, a partir d’aquest dilluns, l’oficina de turisme estarà oberta al públic en horari de 9 a 19 hores entre setmana, de 10 a 19 hores els dissabtes, i de 10 a 14 hores diumenges i festius.