Recursos Humans reforça el personal a les OMAC i a la centraleta per a evitar cues en la tramitació de les ajudes

Recursos Humans reforça el personal a les OMAC i a la centraleta per a evitar cues en la tramitació de les ajudes

El regidor Ramón Abad, demana disculpes per les molèsties ocasionades aquest dilluns a la població com a conseqüència d’un error informàtic a l’hora d’atorgar la cita prèvia


El regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, ha dit que des del seu departament s’està reforçant el personal, tant a les oficines municipals d’atenció a la ciutadania (OMAC), com a la centraleta telefònica perquè el 010 siga el telèfon de referència per a sol·licitar cita prèvia, i millorar així l’atenció a la ciutadania.

Abad ha demanat disculpes a la ciutadania per les cues que s’han registrat aquest matí a l’OMAC del centre com a conseqüència d’un error informàtic a l’hora de confirmar les cites prèvies, i es van donar més de les que el sistema admet.

El regidor ha recordat que “a més, hui s’ha obert el termini de presentació d’instàncies per a les ajudes a l’IBI, i segueix obert el termini per a la presentació d’instàncies per a les ajudes al rebut de l’aigua. La coincidència d’aquestes dues ajudes en el temps ens ha portat a reforçar llocs a les oficines municipals d’atenció a la ciutadania (OMAC) i també a la centraleta perquè el 010 siga el telèfon de referència per a sol·licitar cita prèvia. Al marge d’això, s’ha habilitat en la pàgina web www.elx.es la cita prèvia de manera telemàtica”.

 

 

El regidor ha afegit que “tot això es fa per a complir amb la normativa i els protocols del ministeri de Sanitat, que obliguen a l’establiment d’aquesta cita prèvia, per tant, sol·licitem des de l’Equip de Govern a tota la ciutadania que necessiten acudir a aquestes oficines municipals ho facen sota cita prèvia”.

El regidor ha anunciat que el termini per a presentar instàncies per a les ajudes al rebut de l’IBI finalitza el 31 de juliol i que, a més, s’ha ampliat el termini per a entregar les sol·licituds per a les ajudes al rebut de l’aigua fins al pròxim 15 de juliol.

“És a dir, cap persona es quedarà fora de poder sol·licitar aquestes ajudes”, ha indicat Abad, qui ha afegit que “des de l’Equip de Govern estem posant tots els recursos al servei dels ciutadans per a evitar les cues que s’han produït aquest matí a l’OMAC de la plaça de Baix com a conseqüència d’un error informàtic en la cita prèvia per la pàgina web, que ha admés a més persones de les que el sistema permet”.