Reobertura de la Biblioteca Aurelià Ibarra

Reobertura de la Biblioteca Aurelià Ibarra

El dilluns 15 de juny, la Biblioteca Aurelià Ibarra, al barri de Carrús, obri de nou al públic.

Ho farà després d’haver sigut sotmesa a un procés de neteja i desinfecció, que continuarà també diàriament des de la seua obertura. Els documents passaran un període de quarantena de 14 dies després de la seua devolució per a assegurar que tornen al préstec amb les majors garanties per a les persones usuàries.

L’horari d’obertura serà de 9.00 a 13.30 hores, i s’atendrà EXCLUSIVAMENT amb cita prèvia, que podrà sol·licitar-se al telèfon de la biblioteca 966 658 117 o a través del correu electrònic  biblioteca.carrus@elche.es.

Alguns dels seus serveis bibliotecaris habituals queden suspesos o modificats temporalment, oferint tan sols en un primer moment el servei de devolució, préstec, informació bibliogràfica o noves inscripcions.

Punxant en la imatge superior poden consultar-se els serveis que es mantenen.

La Biblioteca Infantil Gloria Fuertes roman tancada, però qui ho desitge pot retornar en carrús els llibres i audiovisuals infantils.