Sanitat reforça les fumigacions en zones on es detecta una major proliferació de mosquits adults

Sanitat reforça les fumigacions en zones on es detecta una major proliferació de mosquits adults

La Regidoria de Sanitat i l’empresa CTL continuen amb els plans setmanals de treball encara que el nivell d’insectes es troba dins de la normalitat


La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Elx i l’empresa de tractaments CTL continuen amb els plans setmanals de fumigació per a controlar la proliferació de mosquits.

Per a aquesta setmana estan previstes actuacions a la majoria de les pedanies i a diferents zones del nucli urbà, així com l’atenció d’avisos i revisió d’horts, assenyala la regidora Mariola Galiana.

Encara que actualment el nivell de mosquits es troba dins de la normalitat, es continuaran reforçant actuacions, principalment a les zones on es detecte un major nivell d’insectes adults.

Si bé moltes piscines han sigut tractades en aquestes dues últimes setmanes, la qual cosa ha suposat una reducció dels mosquits, unes altres continuen suposant un problema per al veïnat, per la qual cosa es torna a recordar la importància de la col·laboració ciutadana mantenint sanejades les parcel·les i les zones on es pot acumular aigua.