“Cinema al Carrer” s’adapta a les noves normes sanitàries derivades de la Covid-19

“Cinema al Carrer” s’adapta a les noves normes sanitàries derivades de la Covid-19

La regidora de Cultura, Marga Antón, anuncia que la pel·lícula “Sobre ruedas” es podrà veure a partir del 16 d’agost a nou pedanies sota reserva de places


La regidora de Cultura, Marga Antón, ha presentat el cicle “Cinema al Carrer” que enguany s’adapta a les noves normes sanitàries derivades de la pandèmia del coronavirus.

Tal com ha explicat Antón, la pel·lícula que es projectarà enguany és “Sobre Ruedas”, dirigida per Franck Dubosc i protagonitzada pel propi director i per Alexandra Lamy.

“Un any més portem el “Cinema al carrer” a les pedanies d’Elx, encara que, obligats per la situació generada pel coronavirus, es produeixen alguns canvis. D’aquesta manera, les projeccions es duran a terme durant la segona quinzena d’agost i, al contrari que en les edicions anteriors, serà necessari reservar plaça”, ha indicat la regidora, qui ha afegit que la reserva de places es durà a terme amb un similar a l’utilitzat per “Els Nits de L’Escorxador”.

Fins al moment no era necessari reservar plaça, enguany sí que ho serà amb la finalitat d’assignar els seients que es col·locaran mantenint la distància de seguretat.

A més, amb la finalitat de millorar en seguretat i evitar contagis, les projeccions es traslladen als col·legis de les pedanies, excepte en la Vallverda que, un any més, es realitzarà al bar El Cine, ja que compta amb un aforament prou ampli.

Les pel·lícules començaran a les deu de la nit, encara que una hora abans s’obriran les portes per a anar col·locant les persones assistents. L’aforament serà d’un centenar de persones i les inscripcions s’obriran el mes d’agost.

Projeccions
  • Diumenge, 16 d’agost al CP Rodolfo Tomás i Samper (l’Altet)
  • Dimecres, 19 d’agost a l’EU la Palmera (Matola/Algoda)
  • Dijous, 20 d’agost al bar El Cine (la Vallverda)
  • Divendres, 21 d’agost al CP Mestre Canaletes (Perleta)
  • Dissabte, 22 d’agost al CEIP la Baia (la Baia)
  • Diumenge, 23 d’agost al centre cívic el Derramador (Daimés/el Derramador)
  • Divendres, 28 d’agost al CP Sant Antoni (la Foia)
  • Dissabte, 29 d’agost al centre social la Marina (la Marina)
  • Diumenge, 30 d’agost al CP Antonio Machado (Torrellano)