Comença a operar l’autobús circular als Arenals del Sol

Comença a operar l’autobús circular als Arenals del Sol

Aquest servei permetrà connectar el nucli urbà amb el litoral il·licità durant els mesos de juliol i agost de 8.30 a 21.30 hores


La regidora de Mobilitat Sostenible, Esther Díez, recorda que l’Ajuntament també va posar en marxa la setmana passada els autobusos per a connectar les pedanies de la Marina i de l’Altet amb les seues respectives platges


Des de hui fins al 31 d’agost es reprén el servei d’autobús circular als Arenals del Sol amb horari de 8.30 a 21.30 hores. Així ho ha anunciat la regidora de Mobilitat Sostenible, Esther Díez, qui ha explicat que “es tracta d’un dels serveis que sobreïxen dins del reforç que l’Ajuntament d’Elx aplica a l’estiu per a facilitar la mobilitat cap a les platges ja que connecta la part alta dels Arenals amb la costa i permet que al llarg de tot el dia els veïns i les veïnes puguen accedir amb facilitat i mitjançant un transport net i sostenible al litoral il·licità”.

D’altra banda, l’edil ha recordat que l’Ajuntament va posar en marxa la setmana passada els autobusos per a connectar les pedanies costaneres de la Marina i de l’Altet amb les seues respectives platges. “És també una opció per a animar la ciutadania a deixar de costat els seus vehicles i fer ús del transport públic”, ha destacat Díez.

Així mateix, continua operant la línia ordinària d’autobús que connecta el nucli urbà amb la platja dels Arenals del Sol i la línia 4 que permet connectar el nucli urbà amb la Marina.

Díez ha animat la població a confiar i tornar utilitzar el transport públic de manera segura sempre respectant amb les normes d’higiene i seguretat recomanades per les autoritats.