Comencen els treballs previs per a la conversió en zona de vianants de la plaça de Baix i de la Corredora

Comencen els treballs previs per a la conversió en zona de vianants de la plaça de Baix i de la Corredora

L’empresa adjudicatària, Aglomerats Los Serranos, va iniciar les proves per a determinar la composició del sòl i el comportament d’aquest


La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, recorda que les obres d’aquest esperat projecte començaran el 3 d’agost amb un termini d’execució de tres mesos i un pressupost de 542.000 euros


L’Ajuntament d’Elx, a través de l’empresa adjudicatària Aglomerats Los Serranos, va iniciar els treballs previs a la conversió en zona de vianants de la plaça de Baix i de la Corredora. Durant tot el dia l’equip tècnic va dur a terme diverses proves en tres punts estratègics de la plaça amb la finalitat de determinar la composició del sòl i el comportament d’aquest. La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, ha recordat que les obres d’aquest esperat projecte començaran el 3 d’agost amb un termini d’execució de tres mesos i un pressupost de 542.000 euros.

Segons ha destacat la regidora “aquesta actuació, que permetrà culminar la conversió en zona de vianants del centre històric amb una àrea per a vianants d’aproximadament 200.000 metres quadrats, és l’obra més emblemàtica del Pla Centre que transformarà el nucli urbà d’Elx en una zona més dinàmica, amable per a les persones i sostenible”.

La previsió és que aquesta actuació finalitze al novembre amb l’objectiu d’afavorir la reactivació econòmica i per a afrontar la campanya de vendes de Nadal.