Cultura i AVIVA-Elx convoquen els premis Ciutat d’Elx de poesia i narrativa

Cultura i AVIVA-Elx convoquen els premis Ciutat d’Elx de poesia i narrativa

Els guardons estan dotats amb 4.000 i 8.000 euros a més de la publicació de les obres per Edicions Bromera


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx i AVIVA-Elx (Agència de Promoció del Valencià) han convocat els premis literaris Ciutat d’Elx 2020, als quals poden concórrer obres originals i inèdites escrites en valencià.

La convocatòria inclou el premi de poesia Festa d’Elx, al qual poden concórrer poemes amb una extensió mínima de 500 versos i màxima de 1.500. Aquest certamen té una dotació de 4.000 euros per a la persona autora de l’obra guanyadora i, a més, el poema guardonat serà publicat en la col·lecció Bromera Poesia d’Edicions Bromera.

També es convoca el premi de narrativa Antoni Bru, que està dotat amb 8.000 euros per a l’obra guanyadora, que serà publicada en la col·lecció L’Eclèctica d’Edicions Bromera.

Els treballs originals aspirants a aquests premis han de presentar-se en la seu d’AVIVA-Elx, que es troba en la plaça de Sant Joan número 6 d’Elx, abans de les 14.00 hores del dia 8 d’octubre de 2020.

La decisió del jurat tindrà lloc durant la segona quinzena de novembre i els premis s’entregaran durant el transcurs d’un acte cultural, la data del qual es determinarà més endavant.