El camp de futbol de gespa artificial de la Foia estarà llest dos mesos abans del que es preveu

El camp de futbol de gespa artificial de la Foia estarà llest dos mesos abans del que es preveu

L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, visiten el poliesportiu per a comprovar la marxa dels treballs que es preveu que acaben a mitjan setembre


Es tracta d’una actuació amb una inversió d’uns 310.000 euros, emmarcada dins de les Inversions Financerament Sostenibles, en la qual s’inclou un aparcament amb 43 places i una graderia per a un aforament de 250 persones


L’Ajuntament d’Elx continua apostant per la pràctica esportiva amb l’actualització dels seus recintes. L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han visitat l’inici de les obres de conversió del camp de terra del Poliesportiu de la Foia en un camp de gespa artificial. Els treballs van a bon ritme, ja que segons ha avançat l’alcalde “es planteja que el termini d’execució, que estava previst en cinc mesos, es puga reduir a tres; per la qual cosa a mitjan setembre podrem disposar d’aquesta important actuació que realitzarem en la pedania”. Una trobada on també ha estat present la pedània de la Foia, Alicia Molero Esclapez, i tècnics municipals de l’obra.

Es tracta d’un camp de futbol 8 de 2.480 metres quadrats que contempla una inversió d’uns 310.000 euros. Un projecte que inclou una sèrie d’instal·lacions addicionals que milloraran la infraestructura. Segons ha explicat González, es farà un aparcament amb 43 places per a vehicles en una superfície de 100 metres quadrats. A més, s’instal·larà una graderia per a un aforament de 250 persones i es col·locarà una tanca perimetral interior i exterior que completarà la urbanització. “En definitiva, una actuació que s’emmarca dins del paquet d’Inversions Financeres Sostenibles (IFS) previstes en matèria esportiva per a aquest exercici que implica una inversió global de 2,5 milions d’euros en 5 projectes”, ha destacat el regidor il·licità.

En aquest sentit, González ha enumerat cadascuna d’aquestes actuacions encaminades a millorar les instal·lacions esportives del municipi que es duran a terme en els pròxims mesos, com ara la creació d’un camp de futbol 11 i un camp de futbol 7 en el Poliesportiu d’Altabix (1.080.000 euros), la urbanització del poliesportiu de terra de Torrellano (290.000 euros), la renovació del tapet de gespa artificial en tres camps de futbol: Carrús, el Toscar i Torrellano (170.000 euros cadascun), o la renovació del paviment de parquet del pavelló Esperanza Lag (150.000 euros). A més, juntament amb això l’alcalde ha informat que a principis d’agost començaran les obres d’urbanització del poliesportiu Isabel Fernández.

“No sols es tracta d’una iniciativa global que millora les infraestructures on els il·licitans i les il·licitanes practiquen esport, sinó que contribueix de manera decisiva a la reactivació econòmica”, ha incidit González, qui ha continuat assenyalant que “la inversió, en aquest cas, en obra pública representa un estímul que afavoreix l’ocupació i la riquesa, així com la generació de dinamisme socioeconòmic a la nostra ciutat, indubtablement un dels objectius de l’equip de Govern marcats per a complir el nostre compromís amb els col·lectius esportius”.