Elx celebra el Dia del Llibre el dijous 23 amb un 10% de descompte

Elx celebra el Dia del Llibre el dijous 23 amb un 10% de descompte

El regidor de Comerç, Felip Sànchez, ha informat que les llibreries d’Elx recuperen el Dia del Llibre que no es va poder celebrar a l’abril


Sànchez anima a acudir el dijous 23 a les llibreries il·licitanes i realitzar compra de llibres com a suport a la cultura i al sector especialitzat del comerç de proximitat de les llibreries


Felip Sànchez, regidor de Comerç ha informat que les llibreries il·licitanes se sumen a la celebració del Dia del Llibre dijous que ve, dia 23, ja que no es va poder celebrar a l’abril. Sànchez anima la ciutadania a aprofitar aquest dia “per a mostrar el seu suport a les nostres llibreries, un comerç de proximitat especialitzat que ens permet accedir a la cultura, el coneixement i l’oci”. Durant tota la jornada la compra de llibres estarà subjecta a una promoció de descompte del 10% sobre el preu de venda.
És una jornada que se celebrarà en tot l’Estat i que rep el suport de la Federació de Gremi d’Editors d’Espanya, l’Associació de Cambres del Llibre d’Espanya, el Ministeri de Cultura i altres entitats tant culturals, com d’autors. La Regidoria de Comerç se suma i dona suport amb una campanya en mitjans de comunicació i xarxes socials.

Dinamització en les llibreries

Per a fer costat a les llibreries l’associació d’escriptors “Escritores en su Tinta” en col·laboració amb la Regidoria de Comerç realitzarà una sèrie de lectures i signatura d’exemplars per part dels seus autors i de les seues autores. Aquesta activitat es desenvoluparà al llarg de tot el dia recorrent diverses llibreries de la ciutat. Sànchez, ha agraït a l’associació la seua contribució per a dinamitzar aquesta jornada amb autores i autors locals.