La Policia Local intervé polseres i penjolls a una dona i deté un home reclamat per la Justícia

La Policia Local intervé polseres i penjolls a una dona i deté un home reclamat per la Justícia

Un control establit pel Grup de Suport a Operacions (GAO) permet identificar un conductor indocumentat sobre qui hi havia una ordre judicial de cerca i detenció per furt


Agents del Grup de Suport a Operacions (GAO) de la Policia Local il·licitana han detingut un home sobre el qual hi havia una ordre de cerca i detenció per furt i s’han confiscat d’arracades i de penjolls que portava entre les robes embolicats en un tovalló una dona que l’acompanyava.

La detenció es va produir el passat dia 17, al voltant de les onze de la nit, durant un control de seguretat establit pel GAO en un punt del municipi. Els agents que participaven en l’operació van donar l’alt a un vehicle ocupat per tres persones, dos homes i una dona, els quals no van aportar raons coherents del seu pas per aquest lloc.

El conductor, de 29 anys, no tenia documentació i va donar verbalment la seua filiació als policies, però va ser traslladat a les dependències policials per a identificar-lo correctament, per la qual cosa es va poder comprovar que havia aportat una identitat falsa i que hi havia una requisitòria de cerca i detenció dictada per un jutjat d’instrucció d’Esplugues de Llobregat a causa d’un furt. A més, al detingut li constava la pèrdua de la vigència administrativa del permís de conduir, motiu pel qual es va instruir l’atestat policial.

El treball de recerca realitzat pels agents va permetre descobrir que la dona que viatjava en el vehicle portava amagats entre la roba i embolicats en un tovalló arracades i penjolls la procedència o la propietat dels quals no va poder acreditar, motiu pel qual van ser intervinguts.