L’Ajuntament d’Elx inverteix 90.000 euros a modernitzar el carrer Andreu Castillejos per a afavorir l’activitat comercial i la creació d’ocupació

L’Ajuntament d’Elx inverteix 90.000 euros a modernitzar el carrer Andreu Castillejos per a afavorir l’activitat comercial i la creació d’ocupació

L’alcalde, Carlos González, inclou aquest projecte dins d’altres actuacions que també contribueixen a impulsar la dinamització econòmica del municipi com la replaceta de les Barques, Porta Oriola, el carrer Sant Vicent o la Corredora


Les obres, que finalitzaran a mitjan agost, contemplen la renovació de les voreres amb un nou paviment més homogeni i antilliscant, la instal·lació de mobiliari urbà, així com la reordenació de la zona de càrrega i descàrrega i de la parada d’autobús


El carrer Andreu Castillejos passarà a ser una nova zona comercial a Elx. L’Ajuntament ha invertit 90.000 euros en aquesta via que a mitjan agost estarà totalment remodelada i adaptada per als establiments que desitgen comercialitzar els seus productes. Segons ha explicat l’alcalde, Carlos González, en la seua visita a les obres acompanyat dels regidors de Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez; de Promoció Econòmica, Carles Molina; i de Comerç, Felip Sànchez “l’objectiu és millorar l’espai públic per a afavorir l’activitat comercial i la creació d’ocupació”. “L’aposta del Govern Municipal és contribuir a la dinamització del comerç i, per a això, actuacions com aquesta són fonamentals”, ha destacat l’alcalde.

Aquest projecte, que es desenvolupa sobre una superfície de 1.000 metres quadrats, és una més de les actuacions vinculades a l’urbanisme comercial local. González ha explicat que “dins de les actuacions que contribueixen també a impulsar la dinamització econòmica destaquen la replaceta de les Barques, Porta Oriola, el carrer Sant Vicent o la Corredora”. Així mateix, el regidor il·licità ha destacat que “Elx és una ciutat policèntrica en la qual hi ha diferents àrees comercials importants als barris i aquest és un eix que té un indubtable pes comercial per a generar riquesa i llocs de treball”.

Quant a les obres que s’estan duent a terme des del mes de juny passat al carrer Andreu Castillejos, González ha assenyalat que es contempla la renovació i modernització de les voreres amb un nou paviment més homogeni i antilliscant. “Anteriorment hi havia al llarg de tot el carrer tres tipus de paviments diferents i ara s’ha substituït per un més modern que genera una sensació d’harmonia”, ha subratllat l’alcalde”. A més, es durà a terme la implantació de mobiliari urbà amb jardineres i bancs en les noves voreres, així com la reordenació de la zona de càrrega i descàrrega i de la parada d’autobús.