L’Ajuntament destina 15.500 euros als projectes i activitats de les associacions veïnals del municipi

L’Ajuntament destina 15.500 euros als projectes i activitats de les associacions veïnals del municipi

La regidora de Participació Ciutadana, Puri Vives, informa que el termini de sol·licitud de les subvencions estarà obert fins al dilluns 17 d’agost


Tota entitat veïnal inscrita amb antiguitat d’almenys un any en el Registre General d’Associacions podrà optar a aquestes ajudes


La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Elx, Puri Vives, ha informat en roda de premsa que les entitats veïnals del municipi que porten almenys dotze mesos inscrites en el Registre General d’Associacions ja poden sol·licitar les subvencions anuals.

El muntant total per a 2020, aprovat en la Junta de Govern Local del divendres 3 de juliol, ascendeix a 15.500 euros, “dels quals, 7.000 es destinaran a sufragar activitats de convivència veïnal i 8.500 a altres projectes”, ha dit Vives, qui ha explicat que l’import màxim al qual podrà optar cada associació per a convivència veïnal serà de 800 euros “sempre que aquesta xifra no siga superior a la sol·licitada”.

En el cas que es presenten més de huit sol·licituds, ha dit, “l’import total es repartirà proporcionalment entre totes les entitats concurrents”. Així mateix, si les ajudes destinades a convivència veïnal no esgotaren l’import total per a aquesta fi, el romanent se sumaria als 8.500 amb el que finançar altres activitats i projectes d’aquestes entitats.

“Una vegada comprovades que totes les peticions són correctes, es procedirà a comunicar la concessió d’aquesta subvenció. Si haguera sol·licituds que no estigueren completes, les associacions responsables d’aquestes, disposaran d’un termini de deu dies per esmenar-les. De no fer-ho, es desistirà la seua petició”, ha puntualitzat Vives.

Les bases de les subvencions es publicaran en les pròximes hores en la web consistorial. En cas d’existir dubtes, la regidora ha animat a posar-se en contacte amb la Regidoria via telefònica o electrònica (966 658 280 / participacio@elx.es).