L’Ajuntament espera tindre adjudicats el 90% dels projectes d’Inversions Financerament Sostenibles a principis d’agost

L’Ajuntament espera tindre adjudicats el 90% dels projectes d’Inversions Financerament Sostenibles a principis d’agost

El portaveu de la Junta de Govern, Héctor Díez, explica que entre les actuacions està l’asfaltat a barris i a pedanies, nous camps de gespa artificial i la creació de plataforma única als carrers del centre de la ciutat


El portaveu de la Junta de Govern Local i regidor de Contractació, Héctor Díez, ha anunciat hui que l’Ajuntament confia a tindre adjudicats el 90% dels projectes compromesos en les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) el 7 d’agost.

“Una de les prioritats d’aquest equip de Govern i de l’àrea de Contractació és l’adjudicació dels 17,5 milions d’euros de projectes inclosos en les Inversions Financerament Sostenibles”, ha indicat Díez qui ha afegit que “portem un bon ritme d’adjudicacions i el propòsit d’aquest departament és realitzar un últim esprint d’ací al mes d’agost per a adjudicar els projectes que queden”.

En aquesta línia, el regidor ha anunciat que dilluns que ve es reunirà la mesa de Contractació per a realitzar propostes d’adjudicació de projectes pendents i que es puguen adjudicar entre les juntes de govern del 31 de juliol i el 7 d’agost.

Entre els projectes a adjudicar , l’edil ha destacat el dels 5 milions d’euros per a l’asfaltat a barris i a pedanies; els camps de gespa artificial d’Altabix-Universitat i dels poliesportius de Torrellano i de Carrús amb una inversió de mig milió d’euros; la conversió dels carrers Sant Miquel, Porta d’Oriola, Fossar, Mare de Déu de la Llet, Sant Vicent, Uberna i la resta de l’entorn del centre per a la seua conversió en plataforma única (mig milió d’euros) i la posada en marxa de noves instal·lacions semafòriques i la renovació de columnes d’enllumenat (un milió d’euros).

“En total, estem parlant de set milions d’euros que pretenem adjudicar d’ací al 7 d’agost i que ens permetrà situar-nos en un percentatge d’adjudicació de les IFS del 90%”, ha indicat Díez, i ha afegit que “després d’això, només quedaria pendent adjudicar el subministrament dels nous vehicles de la Policia Local i el subministrament de prestatgeries compactes per a l’Arxiu Municipal, que probablement s’adjudiquen al setembre”.

Cal recordar que el departament de Contractació s’ha reforçat amb més personal per a agilitar la tramitació de les IFS, ja que els 17,5 milions d’euros destinats a aquestes són una important injecció econòmica per al municipi que afavorirà la reactivació econòmica i la creació d’ocupació.