L’Ajuntament renova el seu compromís amb la Comunitat de Regants dels Carrissars

L’Ajuntament renova el seu compromís amb la Comunitat de Regants dels Carrissars

El regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, explica que la novetat d’enguany és que s’incrementa l’aportació municipal que passa dels 1.500 als 3.500 euros amb la finalitat d’ajudar a la promoció del Meló dels Carrissars


El regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, i el president de la Comunitat de Regants dels Carrissars, Fernando Antón, han signat el conveni pel qual el consistori renova la seua col·laboració amb l’associació per a dur a terme actuacions de promoció i divulgació agrària, amb la finalitat de donar suport als agricultors i al sector agrari local i contribuir a la difusió i promoció turística del Camp d’Elx. Tal com ha explicat l’edil, la novetat d’enguany és que s’incrementa l’aportació de l’Ajuntament que passa dels 1.500 als 3.500 euros. “Aquest conveni és la prova de la importància que donem a aquest producte que, sent un producte molt territorialitzat i que té una producció que sent important no és tan gran com la d’altres productes, té un reconeixement molt important entre el consumidor”, ha assenyalat Sànchez, que ha afegit que “a més, després d’aquest producte hi ha molts valors com la seua producció sostenible amb mètodes ecològics i dins d’un territori que és un paratge natural amb protecció d’espècies animals i de l’entorn natural. En definitiva, el meló dels Carrissars representa els valors que volem per al Camp d’Elx”. Tal com ha indicat el regidor “esperem que aquesta ajuda servisca per a donar promoció al producte en nous mercats i donar eixida a la producció d’enguany”. Per part seua, Fernando Antón ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament. Tal com ha assenyalat el president dels Carrissars, “esperem que la gent valore que estem mantenint un espai natural de gran importància entre els dos parcs naturals del Fondo i les Salines. I creiem que accions com aquestes de l’Ajuntament ens recolzen i ens donen força per a continuar treballant en aquesta línia a passar dels problemes amb els quals ens trobem”.