L’alcalde defensa que es mantinguen les actuals regles d’explotació del transvasament Tajo-Segura

L’alcalde defensa que es mantinguen les actuals regles d’explotació del transvasament Tajo-Segura

Carlos González recorda que les aportacions del Tajo són la garantia de supervivència del camp i per això considera que és absolutament necessari que es mantinguen els cabals sense que es produïsquen retallades


L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha advocat hui pel manteniment de les normes d’explotació del transvasament Tajo-Segura després de conéixer que el ministeri de Transició Ecològica planteja retallar un 30% el transvasament màxim mensual a la província.

González recorda que els cabals del Tajo són la garantia de supervivència del camp il·licità i per això considera que és absolutament necessari que es mantinguen les aportacions establides sense que es produïsca cap mena de retallada.

“Insistisc que el transvasament Tajo-Segura és imprescindible, irrenunciable i insubstituïble, és la garantia de supervivència del camp. El transvasament és un motor de progrés i de creixement per a aquesta terra i el futur de l’agricultura a Elx i al sud de la província d’Alacant”, ha indicat l’alcalde, qui ha assenyalat que la quantitat màxima mensual a transvasar ha de continuar sent de 38 hectòmetres cúbics.