L’alcalde d’Elx qualifica de “gran revés per al sector turístic” la quarantena imposada per Regne Unit als viatgers procedents d’Espanya

L’alcalde d’Elx qualifica de “gran revés per al sector turístic” la quarantena imposada per Regne Unit als viatgers procedents d’Espanya

Carlos González dona suport al president Ximo Puig en les seues gestions per a aconseguir que es declaren la Comunitat Valenciana i la Costa Blanca “destinació segura”


Advoca per la creació d’un corredor segur entre el Regne Unit i l’aeroport Elx-Alacant


L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha qualificat de “gran revés per a la recuperació del sector turístic, especialment, per a la Costa Blanca” la decisió adoptada pel Regne Unit de recomanar no viatjar a Espanya i sotmetre a quarantena totes les persones procedents d’Espanya.

Carlos González ha manifestat el seu suport “a les gestions que està realitzant el president de la Generalitat, Ximo Puig, davant les autoritats britàniques” a través de l’ambaixador a Espanya perquè la Comunitat i la Costa Blanca siguen considerades com “una destinació segura”.

Segons el parer de l’alcalde d’Elx, la mesura presa pel govern de Londres suposa també “un perjudici per a multitud de turistes britànics que veuen com s’alteren les seues vacances, i es veuen obligats a multitud de cancel·lacions”.

“Per a la nostra província, per a tots els municipis turístics, el turisme britànic és un factor clau per a salvar la temporada turística, perquè representa aproximadament el 40 per cent” del total del mercat a la Costa Blanca, ha afirmat Carlos González.

Per aquests motius, el regidor il·licità ha reiterat el seu suport a les gestions que realitza Ximo Puig davant les autoritats britàniques per a aconseguir que la Comunitat i la Costa Blanca siguen una excepció a aquesta recomanació, de manera que es puga generar un corredor segur entre el Regne Unit i l’aeroport Elx-Alacant i, així, facilitar l’arribada del turisme britànic a l’agost.