L’alcalde dona el seu suport a l’Elx CF, considera “absolutament injusta” la seua situació i exigeix que jugue el play-off

L’alcalde dona el seu suport a l’Elx CF, considera “absolutament injusta” la seua situació i exigeix que jugue el play-off

Carlos González assegura que el club és “víctima d’una cadena de decisions equivocades, de la negligència del Fuenlabrada i de la culpa “in vigilando” de La Lliga


L’Ajuntament il·licità dona suport a l’Elx CF en el polèmic moment que està vivint després dels casos positius detectats al Fuenlabrada i la consegüent suspensió del partit de l’equip madrileny contra el Deportivo de La Corunya, segons ha expressat aquest matí l’alcalde de la ciutat, Carlos González, qui considera que la situació és “absolutament injusta” i que el club hauria de poder disputar el play-off d’ascens a Primera.

“He tingut l’oportunitat de parlar aquest matí amb el president de l’Elx CF, Joaquín Buitrago, fonamentalment per a transmetre-li el meu suport, tot el suport de l’Ajuntament, en la situació que està patint el club i que considerem absolutament injusta”, ha assegurat aquest matí el regidor il·licità.

“A la llum de l’informe del Consell Superior d’Esports (CSD) del qual es va tindre coneixement en el dia d’ahir, al nostre judici, l’Elx és víctima d’una cadena de decisions equivocades, errònies, i en concret de la negligència del Fuenlabrada i de la culpa “in vigilando” de la Lliga, que podia haver evitat aquesta situació i no ho va fer”, ha explicat González.

L’alcalde ha destacat que “al nostre parer, l’Elx CF no pot ser el perjudicat dels errors dels altres, del Fuenlabrada i de la Lliga de Futbol Professional. Considerem, i així li ho he transmés aquest matí al president del club, que cal arbitrar una solució que permeta que l’Elx puga disputar el play-off”.

“La solució que proposa l’Elx CF ens sembla apropiada i justa perquè possibilita que el club puga disputar el play-off. En tot cas, qualsevol solució que permeta que l’Elx CF puga disputar la plaça d’ascens a Primera Divisió ens sembla apropiada sempre que es resolga aquesta injustícia que pateix el club”, ha precisat l’alcalde.