L’alcalde i el director general d’FP aborden el reforç de la Formació Professional a Elx

L’alcalde i el director general d’FP aborden el reforç de la Formació Professional a Elx

A la trobada també han assistit la regidora d’Educació, María José Martínez, i el subdirector general de Formació, Carlos Sánchez, amb la finalitat d’ampliar el ventall d’oportunitats educatives i afavorir la inserció laboral a la ciutat a través d’aquesta modalitat


González destaca que “des de l’Ajuntament volem posar en valor el treball que es ve desenvolupant amb la implantació de nous cicles i amb la creació del futur centre d’FP integrat a la Torreta”


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, han mantingut una reunió amb el director general de la Formació Professional a la Comunitat Valenciana, Manuel Gomicia, el subdirector general de Formació, Carlos Sánchez, i Ángela Valverde, en representació de la direcció territorial d’Alacant, per a reforçar l’FP a la ciutat amb la finalitat d’ampliar el ventall d’oportunitats educatives i amb l’objectiu de preparar la joventut per a la seua inserció laboral a través d’aquesta modalitat.

L’alcalde ha assenyalat que “des de l’Ajuntament volem posar en valor el treball que es ve desenvolupant a Elx per part de tots els centres educatius i, principalment, pels que imparteixen ensenyaments d’FP, el treball dels quals es veu reflectit en la implantació de nous i innovadors cicles i amb la creació del futur centre de Formació Professional integrat a la Torreta que permetrà que el nostre alumnat puga accedir a una variada oferta educativa”.

Així mateix, González ha recalcat que aquest model d’ensenyament contribueix principalment a generar ocupació i ha incidit a continuar treballant en aquesta línia “perquè el nostre teixit empresarial puga comptar amb les i els millors professionals amb la millor formació adaptada a les noves necessitats que es plantegen en el mercat laboral”.

Per part seua, Martínez ha destacat l’aposta clara de la Conselleria per l’FP als instituts Sixto Marco, Monserrat Roig i Severo Ochoa, que disposaran de nous cursos d’FP en el pròxim curs, amb la qual cosa s’ampliarà l’oferta educativa del municipi.