L’alcalde i la regidora de Sanitat reben la presidenta de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària

L’alcalde i la regidora de Sanitat reben la presidenta de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora de Sanitat, Mariola Galiana, van rebre la presidenta de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (Sovamfic), María Ángeles Medina, qui va acudir acompanyada de María Almendro, membre de la Societat.
Durant la reunió, tant l’alcalde com la presidenta van estar valorant, entre altres temes, la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, així com les mesures que s’han d’adoptar per a frenar el contagi. En aquest sentit, l’alcalde va abordar amb les representants de Sovamfic l’obligatorietat de l’ús de mascaretes, la importància de respectar la distància de seguretat social i la responsabilitat individual.