L’alcalde i la regidora d’Educació participen en la UMH en un homenatge a les víctimes de la pandèmia

L’alcalde i la regidora d’Educació participen en la UMH en un homenatge a les víctimes de la pandèmia

Juntament amb el rector, membres de la comunitat universitària i alcaldes d’Oriola, Sant Joan i Altea, depositen ramells de flors davant un monolit en els jardins de l’edifici Arenals


Carlos González també acudeix a la clausura del curs acadèmic 2019-2020


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, han participat en l’ofrena floral davant un monòlit organitzada per la Universitat Miguel Hernández com a homenatge a les víctimes de la pandèmia.

L’acte ha tingut lloc al costat de l’edifici Arenals del campus universitari il·licità i ha comptat també amb la participació del rector, Juan José Ruiz, membres de la comunitat universitària i alcaldes d’Oriola, Sant Joan i Altea, municipis on la universitat té campus.

Posteriorment, Carlos González ha assistit a la clausura oficial del curs acadèmic 2019/2020. Durant la cerimònia s’han entregat sota estrictes mesures de seguretat sanitària els Premis Extraordinaris de Titulació 2019, així com els d’Innova-Emprende, els EmprendeWeekend i els de Mentoring.

Juntament amb el rector, han presidit l’acte el president del Consell Social de la Universitat, Joaquín Pérez; la vicerectora d’Estudis, Susana Fernández; la vicerectora de Transferència i Intercanvi de Coneixement, María José López, i la secretària general, Mercedes Sánchez.

El rector ha felicitat la comunitat universitària per la seua col·laboració en la lluita contra la Covid-19 i ha fet una crida perquè no s’abaixe la guàrdia davant la pandèmia.